Sipoonkorven latukartta 2015
Talviliikunta

Talviliikuntamme keskittyy

  • Viirilän kentän luistinrataan

    • Lämmin pukukoppi ja valaistu kenttä. Kaikille avoin luistinrata, jossa on myös maalit pelailua varten. Kentän teema on "Kaikki viihtyvät" eli pelaajat ja luistelijat, pienet ja isot toimivat kentällä sulassa sovussa. Kenttä pyritään pitämään luistelukunnossa kelien mukaan. Pukukoppi on auki arki-iltaisin ja viikonloppuisin.

  • Simyn ylläpitämään hiihtolatuverkostoon

    • Ylläpidämme n. 20 kilometrin laajuista latuverkostoa ja latukarttaa joka yhdistyy Helsingin, Keravan, Vantaan ja Sipoon latuverkostoihin. Simyn ylläpitämä osa latuverkostosta pyritään pitämään hiihtokunnossa aina kun se vapaaehtoisvoimin on mahdollista. Laduille pääsee monesta kohtaa. Tärkeä on muistaa, että Viirilän kentän alhaalla sijaitseva kääntöpaikka ei ole virallinen parkkialue eikä sitä ole tarkoitettu pysäköintialueeksi hiihtäjille. Kyseessä on kylän oma alue ja sellaisena sitä tulisi meidän kaikkien kunnioittaa. Latukartasta löytyy erikseen merkittyinä viralliset parkkipaikat.

    • Hae itsellesi Sipoonkorven latukartta vasemman reunan dokumenttikentästä. Kartta on Torstin käsialaa ja päivitetty tammikuussa 2015.


SIMY-79ToimintamuodotTalviliikuntaKesäliikuntaTapahtumatYhteystiedotKuvat